15 Ocak 2014 Çarşamba

YOK DAHA NELER!!! ESRA MUTFAKTA Blog açtıı:D

Merhaba,
sevgili Esra'dan daha önce bir kaç sefer bahsetmiştim. Esra'ya bir stand hazırlamış ve çok keyifli günler geçirmiştik...daha sonrasında da fikir alış-verişlerimiz, telefonlaşmalarımız eksik olmadı ve çok keyifli bir arkadaşlık oluştu aramızda. Esra şimdi sosyete pazarındaki standını kapattı ama işlerine devam ediyor.. Bütün bunları olup bitenleri kendi anlatımıyla blogundan takip edebileceğiz artık:) Esra'nın  çok eğlenceli bir kendini ifade tarzı var ve bu tarzla oluşturacağı yazıları takip etmek benim için çok keyifli olacak.. aynı zamanda gıda mühendisi olduğu için teknik bilgilerini ve nefis tariflerini de paylaşacak:) Esra'cım hoşgeldin blog dünyasına.. hayırlı olsun..

siz de takip etmek isterseniz blog adresi;


1 yorum:

  1. "işte geldim, burdayım, ben bu işte ustayım" demek isterdim ama töbe yalan :) konuşmayı biliyorum ben, yazmayı diil... "konuşur gibi yazmak"tır planım ;) benim için 2013'ün nadir "iyi ki"lerindensin Ecercim...
    herkesler gelsin lütfen, beni yalnız bırakmayın... hayatımdaki bunca tuhaflık arasında "kendi kendime konuşan ve yazan bir deli" olmayım bir de :)
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı