28 Aralık 2011 Çarşamba

tarihimde bugün:)

yıl 2008...aylardan aralık... :)

28 aralık günü yapılcak kermesimiz için ne yapabilirim ne yapabilirim diye düşünürken, polar kumaşlar geldi aklıma... beynimin içinde çakan şimşekler öyle güçlüydü ki bu sefer,  desenler, renkler, fikirler uçuşmaya başladı her yerde... ilk battaniyemin aplikelerini yaparken bu benim işim olmalı dedim ve bugünlere geldik polarla... 3 senedir polarsız geçen günüm olmadı... malzemelerim, desenlerim, fikirlerim giderek artıyor:) sanırım daha uzun yıllar beraberiz polar aşkımla:)

Dün buldum bu ilk çalışmalarımın fotoğraflarını, tarihler 28.12.2008... satışları sırasında aklıma fotoğraflarını çekmek gelmişti, iyi ki çekmişim.

Dikişlerim bozuk, fazla polarım yok o yüzden bazı yerlerde keçe kullanmışım, balıklarımın yüzleri hiç sevimli değil:) ama benim için çok özeller...








12 yorum:

  1. nasıl oluyorda ilk yaptıklarını beğenmiyorsun, ben çok sevdim, beni de polarla tanıştırdığın ve sevdirdiğin için çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  2. Çok hoş görünüyorlar, sen usta olduğun için farkediyosun ama bize hepsi güzel emin ol:)

    YanıtlaSil
  3. Ne iyi etmişsin de başlamışsın. Ayrıca ilk ürünlerin de çok güzelmiş haksızlık etme bence de. 3 yılı devirmişsin. Sen daha ne güzellikler yaparsın kimbilir polarla. Hepimize örnek olmaya devam et lütfen.

    YanıtlaSil
  4. Poların bu kadar güzel kullanılmasını ben sende gördüm ve çok sevdim. İlk ürünlerim diyorsun, ben şimdi başlasam sanırım üç yıl sonra, bu yaptıklarını yapabilirsem şanslıyımdır yani :)ellerine saglık gerçekten güzeller ecerim..

    YanıtlaSil
  5. İnsanın en çok hangi işten zevk aldığını keşfetmesi çok güzel,işlerinizde.

    YanıtlaSil
  6. çok güzeller bunlarda.bende bir yığın polar aldım,keçe biraz daha pahalı diye.sonra polarla ne yapılır diye arattım google da.sizi öyle gördüm.ama çok iyi oldu.ilham verdiniz.kendimi durduramıyorum şimdi.umarım sizin gibi iyi işler çıkarabilirim.

    YanıtlaSil
  7. Noblesse, çok teşekkür ederim gerçekten:) beğenmemek değil de gelişimimi gördüm diyelim:)

    YanıtlaSil
  8. baharcım çok teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  9. cebimdeki renkler, çok mutlu oldum çok duygulandım, teşekkür ediyorum:)

    YanıtlaSil
  10. Aslıcım, çok çok teşekkürler, güzel düşüncelerin ve her zaman destekleyen yorumların için:)

    YanıtlaSil
  11. tülin , teşekkür ederim, evet gerçekten güzel:)

    YanıtlaSil
  12. zeyzey çok teşekkür ederim, başarılar diliyorum:)

    YanıtlaSil

Toplam Sayfa Görüntüleme Sayısı